Vind een leuke date via online datingsites

De laatste jaren zijn datingsites als paddestoelen uit de grond geschoten. Dat komt omdat er een veel lagere drempel is om een date te zoeken via het internet dan als men naar een datingbureau moet stappen, testen moet afleggen en een profiel moet laten opstellen. Online dating sites zijn er in alle maten en gewichten.

Er zijn date sites die zich richten op specifieke doelgroepen zoals mensen die een date zoeken met hogeropgeleiden, met volslanke mensen, een erotische date, met 50 plussers of die een homo date zoeken. 

Op deze pagina vindt u echter dating sites die zich heel breed richten en voor iedereen een geschikte date willen aanbieden. 

singles daten via Be2

Datingsite be2 is uitgeroepen als winnaar na verschillende testen van ontmoetingssites op het internet. De basis van de be2 service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de leden gratis een evaluatie van hun persoonlijkheid schetst, alsook een gedetailleerde beschrijving van hun ideale partner. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op wetenschappelijke methodes om maximaal te focussen op de kwaliteit van uw ontmoetingen!

de beste datingsites

MetJou online daten

MetJou.be is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 400 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.be uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van België. Op MetJou.be kunnen bezoekers in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten.

MetJou een leuke date zoeken

relatieplanet online daten

De nummer één datingsite van Nederland en België. Uitverkozen tot populairste ‘Website van het jaar 2009’ (categorie dating). Relatieplanet is al 11 jaar de meest bezochte datingsite in Nederland en België. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en… Relatieplanet werkt!

relatieplanet online dating

vind een date bij jou in de buurt

StedenDating.be is dé date site voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt. Met gemiddeld 150 nieuwe deelnemers per dag is StedenDating.be uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van België.

Vind een leuke date bij jou in de buurt

eerlijk daten via tesamen

Tesamen.org heeft een unieke positie als niet-commerciele dating dienst. Consequent een eerlijke no-nonsens aanpak. Als enige datingsite op internet geregistreerd en gecontroleerd door de Belgische overheid. Niet de grootste of de bekendste, vermoedelijk wel de degelijkste.

Date site tesamen.org

Go to top